Tuesday, March 8, 2011

Kali ini,SKIRT pulak.

entry kena cepat-cepat taip sebab esok ada presentation.esok juga jumpa supervisor untuk final year projek dan esok ada test.ok go!


Khas untuk gadis-gadis comel atau lelaki yang ingin gf/wife kelihatan comel dan bergaya,Kiz membawakan kepada anda SKIRT POLKADOT.ok ini nak bagi preview dulu.

skirt polka seperti ini.nak tak awak?




Dan semoga di permudahkan Allah segala urusan untuk melancarkan skirt ini tercapai lah hendaknya..kita tunggu jumaat untuk segala detailnya.Tunggu....

9 comments:

mox said...

omg!cant wait dah ni!!
haha.upload cepat2 sbb nnt i balik kolej ahad dah susah nx 09..

KizZ said...

miza chantek...kite jumpe mlm khamis...yeayy!
n yg beshnye,boleh request nk pnjg mana..sbb ni by order k..

chenta said...

cantiknya!warna pink ada tak??

sarah mohamad said...

cantik. tak pernah jumpa skirt polka dot cenggini.

KizZ said...

chenta..insyallah ade..
sama ade nk base putih polka pink or pink base..nnt i ltk semua warna yg available k..

sarah..meh2 beli dgn kite..ade saiz juge..

mox said...

auw..tq darl~
pastu kena bg special service ajar i pakai cane..mane la i reti kan~

aisya sakaria said...

comel !!!! NAKKKK! tak sabar tunggu. :))

Anonymous said...

kizz...kalau base dark brown n dots die white ade tak? thankss

nn said...

cunnya! :D

Masih Ada Plan B, Mari baca!