Saturday, March 26, 2011

HuiyoO!! Bazaar ( ESOK & LUSA )

Hai Hoo..Dah lame Iz tak menulis so malam ni nak menconteng-conteng cket belog Kiz yang comot nih...

Ahah,as been said kat poster atas ni,Kiz akan bukak booth kat Plaza Alam Sentral,Shah Alam 26 Mac and 27 Mac iaitu esok dan lusa lah ok..Sabtu dan Ahad...

Soo..

Mana-mana yang rumahnya dekat-dekat ngan Shah Alam tu leyh la datang beramai-ramai yah..Ajak kawan-kawan datang skali tau..Haa pastu suruh kawan-kawan tu ajak kawan-kawan diorang skali..Pastu suruh kawan-kawan diorang ajak kawan-kawan diorang datang jugak skali.Kira macam system MLM la nih.Eh apa aku cakap ni??*mengarut!*

Tak sabar dan berdebar-debar ni sebenarnya tunggu waktu tengah malam ni berubah menjadi pagi..Excited pun ada..Fuhhh...

Ahah,sape yang datang nanti kalau anda adalah seorang blogger jangan lupa bagitau Kiz kayh..Leh kite kenal-kenal tol tak..T leh amek gambar sama-sama chee wahh..

Amat penat sebenarnya minggu ni tapi nak buat camne kan..Dah Kiz memang suke ape yang Kiz buat,.Belajar,Buat Biznes,Buat Performance...Semua Kiz suke soo Kiz kena pandai cari masa nak dapatkan tiga-tiga...

Hihi...anyway..doakan Kiz untuk Booth esok yah..Datang tau beramai-ramai..Wuyooo!!Nak Tido sudaoo!!!

TATA

4 comments:

alexa yussida said...

cane nk pegi :(

ZWAN SABRI said...

nak datang tapi jauh la plak.. btw, good luck naa.. ;)

eesyaheera said...

i'm coming Kiz!

hani@debumelukut said...

salam kiz..lama sepi.

Masih Ada Plan B, Mari baca!