Monday, April 9, 2012

Kisah Misteri Kehilangan Episode 1 : Masalah tiba. Masalah pergi.

Assalamualaikum semua.

Hamboi kemain lagi Kiz ni.Semalam nak bermisteri - misteri. Hari ni nak buat drama samarinda pulak ya. Ala tak salahkan sesekali nak feeling retiss u olls.

Ok lah, lama sangat dah tak update belog ni. Kekok jari menaip-naip. Adegan tolak menolak siapa nak mengupdate antara Iz dan Kechix tak usah di pertonton. Memang dua-dua suka sangat suruh menyuruh last-last hmmm belog terbiar sepi di penuhi lalang kering hiasi taman ini. Sungguh metafora.

Kiz lalui banyak sangat perkara dalam masa sebulan dua ini. Alhamdulillah semuanya sudah selesai dan beransur stabil. Baik perniagaan mahupun kehidupan seharian. Baik belajar mahupun kerja, masalah yang melanda Kiz, syukur pada Illahi yang memberi rezeki dan rahmat pada kami.

Maka dalam episod seterusnya, berbagai cerita akan kami sajikan. Antaranya ialah :
  1. Kisah Kechix pindah rumah sebab pepijat.
  2. Photoshoot di Majalah Dara.com 
  3. Bazaar pertama untuk tahun 2012 di Law Faculty UiTM Shah Alam.
  4. Iz jual Dadih sekitar Shah Alam . Dahlah dadih sedap gila yummeh.
  5. Pengalaman pertama Kiz photoshoot di white studio.
  6. Kechix bakal sepenuh masa menjadi businessgirl.
Haaa banyak tak banyak lah nak mengelist nye pun aduhai. Jadi sila nantikan setiap episod ya. Cerita kami cerita benar bukan sinetron ok. Hehehe.

Jadi terima kasih kepada masalah yang datang masalah yang pergi. Terima kasih Allah dengan datangnya masalah dari-Mu semakin kerap kami Mengingat MU, berkomunikasi dengan-Mu dan dekat pada-Mu. Banyak perkara akan di kenang dan banyak perkara menjadikan diri matang.

p/s : weeewit header baru lagi. Cak cak gituww. Omel tak? hikhik. 

Cakkk ! kemain iz serius dia. Kemain lebar jugak kechix senyum


Sekian dari Kiz..Jumpa lagi..

10 comments:

Hanif said...

tak sabar menanti!!!!

Edy Fee said...

syok la klau mcm tu..byk cbran tak bosan

LubLy said...

la..ptt la lama nooo diamm nye

Onitsuka_hana said...

waah.. menarik. header tu cute ke

syafiqakarim said...

header baru ngetop.
cak cak.

say to easy=) said...

lawa header.nice :)

Angah said...

woow bnyk nya episodd..
yg akak kirim tu dh smpai ke?

Iriene said...

I like your positive attitude.
Can't wait to read more :)

Zaza Fakharuldin said...

i like your heading. like3

Gadis Gingsul said...

iihhh...comelnyaaa headerrr tuuu...
best sgatlah

Masih Ada Plan B, Mari baca!