Saturday, July 9, 2011

Servis Buat Blog HANYA RM25??

Yup.Setuju.Memang hanya RM25.
Hari ni,dengan segala kudrat dan tenaga lahiriah dan batiniah yang ada.Kiz meng'offer'kan kat korang semua Servis Buat Blog atau blogshop dengan hanya bermodalkan RM25 untuk simple.Oops,jangan salah tafsir ya,ini bukan MLM okayh.Yang penting iainya blogger ataupun blogspot( sama la tuh ngek! ).Cuma kat sini awal-awal Kiz cakap Kiz memang takkan guna apa-apa blog template from other website.Semuanya Kiz akan buat sendiry(amboi gedik melebih nampak sendiri tuh)

Servis Buat Blog punya jadual


*Kiz jugak akan promotekan blog anda yang dah siap kat entri Kiz Garden yang akan datang

Erm,jap eh..Anda faham tak jadual kat atas ni,especially part yang "header je" and "tambah nuffnang" tuh?Okeh aa yang header je tu maksudnya anda just macam "Kiz,tolong aku buat header satu..please..aku bayar kat hang RM10,header je...bolehla".Haa,ada paham?Pastu yang tambah nuffnang tu , contoh anda dah ada blog then tak ada masa or malas nak bikin nuffnang yang 'Bakal Menjana DUIT Ke Dalam Poket Anda' tu,takpe,Kiz boleh buatkan.Ataupun macam ada antara anda yang nak ambil pakej "Terbaik" then nak tambah nuffnang , kenalah tambah lagi RM5.

Ok,sekarang ni moh tengok beberapa blog yang dah Kiz tolong bikinkan:

1. Mia Curtain (www.miacurtain.blogspot.com)
Sila open her blog kalau nak tengok lebih jelas.Dalam gambar ni nampak agak kekaburan pulak.This Blogshop jual macam-macam jenis langsir and hiasan dalaman.Juga menerima tempahan langsir untuk raya,kahwin and much more.

2. Wyda Heritage (www.wydaheritage.blogspot.com)
Again,sila open her Blog kalau nak tengok dengan lebih jelas okay.Yang ni dia ambil pakej 'Sempoi'.Then bcoz of her blogshop jual fashion-fashion punya barang,dia nak header yang macam 'fashion-fashionasting' lah,so Kiz bagi our best shot and Ta-DAA...

3. Kedai Kiz (www.kedaikiz.blogspot.com)
Hihi,than last but not least,Kedai Kiz.For your information ( yang tak tau lagi ), Kedai Kiz adalah Blogshop Official Kiz Garden, Which mean apa-apa baju seluar skirt polkadot maxi shawl and whatever things that is to be sold semuanya dalam ni.Boleh open jugak blog ni sambil-sambil window shopping ya(amboi lebih-lebih pulak promote blog sendiri)

So thats all for today.Kepada sesiapa yang rasa dah tak sabar-sabar,jantung berdentam dentum bak kilat yang sambar menyambar nak mintakkan Kiz tolong buat blog anda,boleh Sms Kiz at 017-9074341(Kiz).
Jangan lupa nyatakan sekali nama and jenis pakej yang anda mahu.

8 comments:

ArELeEz said...

sempoi abis! cayalah!

shandye. said...

cantik design2 layout blog tuh. mesti rajin godek2 coding css nih...

terrer ahh....

KizZ said...

Hihi..Tq..leh la tolong promote skali eah...hihi...

Anis izyan Abd Rahman said...

gud luck kiz !

Maii Yusre said...

Selamat maju jaya :D

cik puan nurul said...

nak nak. wat x pndai pandai. haha

ika_sha said...

cmana nk buat tempahan..

ika_sha said...

camana nak buat tempahan?

Masih Ada Plan B, Mari baca!