Thursday, June 16, 2011

Mungkin booth yang terakhir..mungkin tidak??

Salam Sejahtera semua yah..


Fuuhh,akhirnya dapat juga Kiz luangkan masa untuk menconteng-conteng comel blog Kiz yang dah berhabuk nih..Kepada para pembaca setia tu diharap maafkan Kiz ya sebab selalu tak sempat update blog.Kiz memang tengah sangat busy up till this Julai.

Busy??Busy buat apa ya??

Ahah,sendiri tanya sendiri jawab.Sebenarnya , bermula Jumaat ni AKA this friday, Kiz berpeluang bukak 'booth' di Plaza Alam Sentral dan semestinya peluang itu Kiz cekup dengan sepenuh hatiku.Ahah, kali ni korang tak boleh lagi ya nak cakap ala sekejapnya,tak sempat la,saya busy lah hujung minggu , saya busy lah hari-hari kerja..Kenapa??Sebab booth Kiz yang kali ni dilansungkan secara live ya selama 2 minggu berturut-turut ceewaah iaitu bermula pada 17 Jun hinggalah 29Jun. Wuuhh lama tu.


Dan sebenarnya KIZ BEKERJA lah. Boss kami adalah kak WYDA yang dahlah cun lepastu baik hati ok.Pertama kali dapat boss cenggini.Kak Wyda ini mengupah kami menjaga booth beliau dan memberi kami peluang meletakkan item-item di Kedai Kiz juga.So macam featuring jugaklah.Kak Wyda jual banyakkk sangat benda-benda best di terbangkan from Bandung u olls..Contoh paling best adalah baju hoody terbaru dari Dian Pelangi.Hey tak nak ke baju yang meletoppp tuh.Mehlah datang ok..

And last skali kenapa Kiz rasa korang patut datang untuk event yang kali ni is event yang kali ni mungkin adalah booth final Kiz.Thats mean lepas ni dah takde lagi dah Kiz bukak booth kat luar,booth dalam internet je.Haa,so apa tunggu lagi,lekas bawak mak,ayah,datuk,nenek,sepupu,abang ipar,adik ipar,isteri dan segala anak pinak yang ada okayh.Kiz menanti kedatangan korang dengan sejambak senyuman.Haa bukan sejambak bunga ok.Barang-barang yang Kiz akan jual??Yup,sila baca flyer di atas tu okay.

Datang tau,jangan tak datang....

P/S : hadiah misteri menanti anda kalau datang cakap Hai kat Kiz ok..

TATA

3 comments:

Hans said...

ku dah tak ada dekat shah alam baru nak buat booth lama2
sob sob sob
bila la dapat jumpa ko nih

Syaitan Memang Durjana

My MiRa said...

haiiiiiiiiiiiiiiiiiii haha

Used Car for Sale said...

nice post
good luck nanti

Masih Ada Plan B, Mari baca!