Thursday, June 2, 2011

Weekend ini Kiz di mana? dan cerita Jenny Gorgeus Top.

Assalamualaikum.

Entry pendek sebab saja nak bagitahu hujung minggu ini Kedai Kiz di mana.Ha mari kita terjah!


1. Kedai Kiz di Pekan Frinjan 21 Laman Budaya Shah Alam   

  (4JUNE)


Maka kawan-kawan yang gemar band-band indie dan Najwa Latif, this is ur place guys.Percuma kot.Sambil layan band sambil kita membeli belah ok.Bawak duit banyak-banyak sebab ada banyak barang besh jual gak.Paling besh Kedai Kiz.opsss..

2. Kedai Kiz di Kutu Market Damansara Perdana ( 5 June).


Yeahh tu dia 2 hari berturut-turut kan.Jom Jom Jom kalau tak sempat singgah di shah alam,Hey Damansara pulak kita terjah.

Lokasi : 69Bistro-Metropolitan Square Mall,Bandar Damansara Perdana,Jalan PJU
8/1,PJ selangor 48720

Ok kita tutup Event sekejap.Meh nak cecite tentang baju baru kat Kedai Kiz nih.Jenny Gorgeous Top memang meletop- letop! Memang oh terkejut mak Alhamdulillah dengan sambutan dari blogger-blogger famous kot.

1.Izdiyani Musawir. eh ala yang sayesayangiz tuh takkan tak kenal u olls.Dia beli warna hijau.Iz suka sangat sampai cakap sume perkataan double for example "cantiknyaa".kalau nak tau,singgah sini belog die Izdi omel-omel.

2. Lyaa Suriany. eh si gorgeous yang memang cantik dan soft je ni Lyaa beli warna hitam.Kalau sempat say hi to her Lyaa si cantik.

3. Izrinda Raihan Razali kawan yang manis dari facebook.

4.Kakak Norlela Rozaidi senior.Yang istimewa,dia nak pakai untuk gambar pre-wedding alolo sweetnye.Di harap Sky Net boleh lah segerakan penghantaran baju Jenny kepadanya. eh dia pun ada belog lah.Memang hot yeowww. Kak Lela Howt.

5.Nisa Cudin yang manis juga dari muka buku.


Dan hanya beberapa helai lagi tinggal.Tiada Restok ye kawan-kawan.Jom beli jom jom jom.

model pakai warna pink.Pink pun dah sold out.


Dan dengan itu,Assalamualaikum.Jangan lupa singgah Kedai Kiz.

1 comment:

Akmal said...

macam kenal itu budak...

Masih Ada Plan B, Mari baca!