Friday, June 3, 2011

Katherina Kaftan Dress Oh Kiz sangat suka

Oopss...tak sempat bukak booth pun lagi nampaknya Kiz dah keluarkan lagi 1 jenis dress yang semestinya menyayat hati eewaah eewaaah..

Tak percaya korang boleh tengok dan tatapi gambar-gambar kat bawah ni...


Apa yang special sangat ya kaftan ni??
Yang bestnya kain dia adalah high quality cotton punya..So pakai memang best punya lah..
Pastu , kaftan ni memang sangat unik kalau dibandingkan dengan dress-dress yang lain tambah pulak corak-corak yang ada memang semuanya unik-unik..

Actually masih ada banyak lagi corak-corak lain okay..Nak tengok??Ahah kena lah korang usha belog kedai kiz ok..www.kedaikiz.blogspot.com

Macam-macam corak anda..Ada berani?Belilah satu..

Ok lah Kiz mau tido dulu(padahal dah pukul 4.30Am)..

Gud Nite yah..jangan lupa visit kedai kiz tau..

5 comments:

Just Call Me Bitt said...

ade buat tempahan?? hehe

Cik Ila said...

cantik,serius!!!

aLieF si Muncung ManiS said...

fashiniosta!!!! huhu

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Tea said...

wahh, cantekk ek.

Masih Ada Plan B, Mari baca!