Sunday, October 17, 2010

kiz di rumah Hanis Zalikha menyambut hari jadi nya.

Tatkala kechix sedang membuat final year project yang mencabar minda mahupun tenaga.
tet tet( bukan bunyi sebenar) bunyi mesej. you got 1 new message.guest who?
Hanis zalikha.blogger paling popular.dan mesejnya adalah menjemput kechix ke rumahnya sempena sambutan hari jadinya dan her sister alisya.hari sabtu semalam.

dan hari yang di tunggu tiba.lebih kurang 5 petang kami tiba.membawa beg kertas berwarna pink mengandungi hadiah.ehehe.dan bila sampai, di sambut mama hanis,auntie nani di pintu pagar yang memang sudah terbuka.salam-salam cium-cium terus auntie tegur.cantiklah kechix hari ini dan pantas di sampuk oleh hanis,hari ni je ma,hari-hari lah.blushing kechix.hahaha.

duduk-duduk kejap.dah pandang dah makanan yang banyak gile.belum makan pun dah tahu sedap.kalau anda rajin ke blog auntie nanie,tahulah macam mana beliau memasak.semuanya super delicious.semua kiz makan.habis semua pun sedap.spagetti,meehun goreng,nasi impit,serunding daging,sambal kacang,triffle,kek choclate pujaan ramai,buah-buahan dan cupcake.triffle paling sedap.satu pinggan amik pun rasa tak puas makan.wah teringat-teringat.kalah yogurt tutti frutti.opss.

hanis cakap,kak kechix lepas ni kite main game ye.haah?.marlisa dan tina dan raisya pun asyik tanya game apa game apa.tunggu kata hanis.dan kemudian kami masuk kerumah dan mula bermain game concentration.best juga game ni.memerlukan daya tumpuan yang tinggi.tapi kechix awal-awal dah kalah.malu je.iz lambat sikit tapi kalah juga.birthday girl lah menang.
semua teruja main game concentration.enjoy habis.

dah kalah kena keluar.kechix paling awal keluar sebab tak ingat macam mana rentaknya.

marlisa yang mula-mula tak nak main lepas tu paling excited.tina pun.raisya dengan kechix je excited.

dan berborak-borak sebentar.ambil-ambil gambar dan pulang.dapat gift yang comel.bear dan lolipop.homaigod.comel sangat.salam-salam peluk-peluk cium-cium dan pulang.sempat jerit kat auntie nak amik cupcakes 2 mangkuk.buruk pangai.haha..

auntie.kenapa masak sedap sangat.thankz sangat.

kenapa dah nak sama tinggi dengan alisya.saya 22.dia baru 10 tahun.

i love u hanis.muah pipi kanan pipi kiri.

sekian sahaja entri kali ini.terima kasih hanis jemput kiz.tahun depan jemput lagi di persilakan untuk kami.

6 comments:

athirahMedan said...

comelnye awak. kecik j kan :)

nina said...

wah bestnya..hihi..sweet je anis ngan kechix..

AM SYA said...

kecik dan comel je kechixx!

KizZ said...

tira..kechix mmg sgt kechix..dat y lah org pgil kck kot..thankz..

nina..best sgt..part makan pling besh kot..sedap2 semua..n layanan hanis mmg terbaik..

kak amsya..nape kite xleyh bukak blog akak??
thankz akak yg manis..

mamawana said...

sweet...cute...

Atiqaa A. said...

kecik jek sys ni hikhik

Masih Ada Plan B, Mari baca!