Thursday, February 11, 2010

STICKY ENTRY:Online Survey On PC/Computer

PERHATIAN:INI ADALAH STICKY ENTRY,POST TERBARU ADA DIBAWAH.TQ

Haii.Anda bertemu lagi dengan Iz di Kiz Garden.Ya.Kali ni Kiz amat-amat memerlukan budi pekerti serta meminjam sikit masa untuk Isi survey yang Kiz buat ni.Sangat-sangat perlukan bantuan anda semua OK.Ulang Lagi Sekali,Sangat-sangat perlukan bantuan Kizter sekalian untuk bagi respon/comment kat survey ni.Simple je.Ianya Pasal Komputer.

OK.Soalannya berbunyi begini..

1. Apa yang anda nak tau berkaitan komputer ( contoh macam nak tau cara nak format laptop,nak tau pasal hardware dia,nak tau macammana nak guna software,nak tau basic photoshop ke)

p/s:perhatian,tu contoh aje k,anda boleh tulis apa je yang anda nak teringin nak tau

2. Adakah anda berminat untuk beli E-book jika kami membuat E-book tentang apa yang anda nak tau?

~Boleh jawab dengan bagi komen kat post ni~
TERIMA KASIH KOZAIMAS YAH..

p/s:diskaun akan diberikan kepada semua yang jawab survey ni jika E-Book tu berjaya dibuat.(",)

7 comments:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

kalau free aku nak la~

Rozuan Ismail said...

nk tau sgt pasal basic adobe photoshop CS3..please..nk edit gmbr tp x reti la..

TMUkmkd said...

emm kalau leh tunjuk tutorial pasal GIMP & inkspace best gak :)

Mr Kamikaze said...

Mgkin akan ada jgk yg akan membeli e-book tue..

MUMMYMUJID said...

kizz mummymujid nk blaja photoshop...pastu sofware dia x de...camana tuh...yg pasti free ye kizz

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

ZihNuN FaTiN said...

nak tahu cne nk format laptop..ssh jgk kalau nak hantar dkt org len servis laptop...tu la psl nak tau cne nk format laptop..org jarang nak ajr benda2 camni..

Masih Ada Plan B, Mari baca!