Friday, November 16, 2012

Kiz & Doodle

Tengah duk blogwalking Kiz nampak banyak doodle-doodle melekat-lekat di entri blog. Adakah benda ini sudah menjadi sesuatu yang trend pada masyarakat blogger Malaysia masa kini? Adakah doodle akan menakhluki dunia blogger Malaysia 2012? Ahah jawapannya mungkin ya atau mungkin juga tidak.


Tapi yang pentingnya sekarang..


Kiz pun dah terkena virus 'doodle' yang melanda ni, jadi sebagai doodle pertama Kiz. Kiz berjaya hasilkan sejibik doodle perkahwinan Kiz. Seronok buat benda ni walaupun sedikit susah sebab nak kena melukis pakai mouse kan.

From This


Into This


So tengok-tengok balik, eh ni macam real sangat. Tak boleh jadi camni. Cuba try camni pulak.

From This


Into This

Ahah yang ni baru lah nampak cam kartun cket kan? Tapi still tak puas hati coz nampak tak cute sebab bese doodle-doodle yang Kiz tengok semua comel-comel. so suddenly dapat request daripada kawan seuniversiti Kiz untuk buatkan doodle dia. 

From This

Ahaa much better.

Siap tambah bendera Manchester United (MU) kat belakang sebab tau kawan Kiz ni memang Kipas Susah Mati (Die Hard Fan) MU punya. Hee nantikan lebih banyak lagi Doodle daripada Kiz lepas-lepas ni okayh.


BERMINAT?
Kepada sesape yang jugak berminat nak tempah doodle ngan Kiz dipersilakan. Senang je, Email Kiz kat heischenta@gmail.com pastu jangan lupa attach gambar yang nak Kiz 'doodle'kan. Harganya tak mahal jangan risau, RM20 je per person. Kiz akan buat sedetails yang boleh.


Jari Menaip,
IzZ (KiZ)

Kiz Design
Sebuah blog yang menawarkan pelbagai servis design
seperti buat/edit blog, header, logo, bisnes kad dll.
www.kizdesign.blogspot.com

10 comments:

Dayang Syazwani said...

waaaa,
ada bakat kiz ni...
naaak doodle gaaak..
hihihi

Leeza dayasari [santai leeza] said...

awesome...

shahrazali said...

ye la.......kredit lebih utk ko sbb ada poster MU kt belakang...hahaha....

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Afiq Ryunosuke said...

nice....
tapi pakcik pon leh buat doodle sendiri gak....
keep moving kiz :P

Nur chahaya abadiey said...

menarik.kena blajar ni buat sdri..hehehe

rasyidah kamar said...

this is my new blog!do stopby ;)
http://www.rasyidahkamar.blogspot.com/

krunch2sa said...

doodle yg pengantin tu sgt COMEL!!!!

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH .. TERRER

Joshua Karsten said...

bagus ceritanya
silahkan berkunjung Joshua Karsten

Masih Ada Plan B, Mari baca!