Sunday, November 4, 2012

Baby baru :)

Assalamualaikum..

Sihat semua? Rindu kat u oll semua. Masih semangat lagi menaip entry-entry baru. Jeles tengok yang masih gigih menaip masih setia pada blog masing-masing. Walaupun asyik jumpa orang yang dah tak layan blog diorang, tapi ahh persetankan mereka. Marilah menyayangi blog kita semua.

Pagi-pagi dah membebel. Sementara tunggu air masak, tunggu waktu dhuha tunggu suami bangun, adalah afdal untuk Puan Isteri Kechix mengupdate belog yang istimewa ini. Kali ni nak cerita tentang new baby.

Hamboi sebut je baby haritu, berderu-deru orang tanya ingatkan kat my tummy yang ada baby. Hehehe tak sabar memasing nak jadi pakcik makcik ye. Mohon bersabar ye semua. Kalau ada saya akan kongsi.

Berbalik kepada new baby tu, Kiz telah membuka satu lagi kedai alam maya. Lepas kawin ni, rasa nak bukak kedai tentang kawin-kawin ni melonjak-lonjak. okayyy ni diaaa KIZ WEDDING. So lets story tentang apa yang Kiz wedding ni offer jomm..


Say hello to this dua makhluk demokk ini.
  • PROPS 
Trend menggunakan props ketika perkahwinan semakin menjadi-jadi sekarang. Memang fun dan happening majlis kita nanti di buatnya. Yelah selain kawan-kawan akan berebut props memasing, muka comel setiap orang adalah keutamaan. Jadi, dapatkan props perkahwinan anda di KIZ WEDDING


Alolo baru omel kan ?

Hehehe senget-senget pun props happy je kann..

    Bantal MR MRS HUBBY WIFEY pun ada!
  • HANTARAN - SEWA
Majlis perkahwinan tanpa hantaran hilanglah serinya. Hantaran adalah perkara paling tetamu suka datang untuk tengok. Nak tengok bunga macam mana, nak tengok dekorasi macam mana dan nak curi sirih pun ada. hehe. Oh dan kos yang tinggi untuk membuat hantaran menyebabkan kita selalu terfikir alternatif untuk mendapatkan hantaran yang cantik dan menarik. Tika majlis kami, ramai bertanya sewa hantaran di mana, dan budak kuno ini tak tahu pun ada servis itu. Cian demok ini. Kawan-kawan sarankan buat servis sewa hantaran ekoran hantaran masih cantik sayang biar je. Okayyy ni dia. Kiz wedding sediakan khidmat sewa hantaran kepada bakal pengantin yang nak save bajet. Ada 3 pakej dan maksima dulang adalah 7 sahaja.


Pakej Rossa 5 dulang

Pakej Mawar ada 7 dulang

Pakej Mawar yang cantik.
  • DOORGIFT
Selain itu, Doorgift anda untuk majlis anda boleh di dapati juga di sini. Pelbagai versi balang kaca, kotak, dan macam-macam lagi akan kami tawarkan. Tunggu.. Segalanya untuk anda kami sediakan. 
Antara contoh balang kaca.

Kiz Wedding juga menawarkan pelbagai servis lain. Antaranya
  1. Design kad kahwin mengikut ilham anda sendiri.
  2. Personalized yassin, al mathurat, asma ul husna dan lain-lain lagi untuk semua majlis perkahwinan,pertunangan, hari lahir dan aqiqah.
  3. Button badges.
Jadi apa tunggu lagi, jadikan kami sebahagian dari majlis anda. Kami sedia membantu bakal-bakal pengantin yang kebizian itu. Hehehe.

9 comments:

laskar pelangi said...

lama sangat tak singgah sini.tuan blog dah kawen rupanya.tahniah awak! selamat pengantin baru:)
heee~:))

steffany daph said...

sangat sweet dan kreatif :D suka yg ada misai2 tu. haha.. rasa macam jdi pak cik pula. tpi , memagn suka lah :D

Fendy said...

good job...teruskan usaha...

LelakiSemalam said...

chomel2 walaupun bermisai...hehe!

Hanif Idrus said...

Good luck utk kedai baru

Yousof said...

New baby dengan semangat yang tinggi! ;)


Semoga makin murah rezeki kauorang.

shahrazali said...

berbisnes btol korg berdua kan....bagusla...aku doakan korg sentiasa success...

semoga cepat dapat baby...

Nur Ezqy said...

RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

sms: 0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com

Yanyan said...

aahhh comel comel!
i'Allah nanti apa2 boleh contact kiz kan kan? ^^

btw, selamat berbahagia dgn inicik suami :))

Masih Ada Plan B, Mari baca!