Saturday, July 28, 2012

Mari "menelaah" bersama Ammar Zahar di wisma MCA

Salam Sejahtera semua,

Eh? Wisma MCA? Apakah? Politikkah? Dan apakah ke-giler Kiz ni dah berbulan-bulan tak hupdate tetiba update pasal menelaah ni?



Amboi banyaknya persoalan kau Mak Jemah oii. OK Kiz sebenarnya sekarang tengah kelam kabut nak bersiap untuk pergi Kursus Seminar Duit Pantas bersama Ammar Zahar. Eh kursus ke seminar? - lantaklah. Kalau korang nak tau, Seminar Duit Pantas ni akan ajar korang tentang bagaimana nak buat duit dari internet tapi semestinya bukan MLM ok. Kiz adalah anti MLM seiringan dengan Bro Aidid Muaidid ye. Kikiki. Macamne boleh hasilkan duit tu Kiz sendiri pun tak tau sebenarnya (tu yang bersemangat nak join kursus ni, harap-harap bermanfaat lah ye). Ahaa, yang bestnya, istimewa untuk bulan Ramadhan Al-Mubarak ni Bro Ammar Zahar buat pakej RM99 tapi boleh bawak lagi 2 orang kawan. So Kiz semestinya akan membawa partner Kiz yang disayangilah, Cik Kechix!


*Eh apesal lampu bilik gua berkelip-kelip ni, seram le pula (iklan)*


Ahaa tengah duk syok-syok cakap pasal Bro Ammar Zahar ni kang tak pasal-pasal tercekik pulak dia tengah makan. Eh lupa plak waktu sahur dah habis. Hihi bagus-bagus takde la dia tercekik *mengarut*. Hah so korang kenal tak sape bro Ammar Zahar yang Kiz duk perkata-katikan ni? Ahaa kalau korang nak tau Bro Ammar Zahar ni adalah seorang usahawan & jugak jutawan internet yang terkemuka dalam Malaysia. Boleh kira dia ni seiringan lah dengan Irfan Khairi etc. Beliau ni sangat muda ok. Umur dalam linkungan 25-30 camtu lah kot, i pun tak dapat nak sure. Jap lagi Kiz tanya dia ok.

Gambar curik dari Google.com

Kalau korang nak tau, Bro Ammar Zahar dah start perniagaan tenet time dia ngah belajar lagi. Katanya dalam 3 tahun lepas dia start belajar, income bulanan dia dah melebihi dekan dia sendiri plus dah ada rumah sendiri lagi. PERGH!!!(sendiri tulis, sendiri kagum *bengong*). Tapi of course la nak jadi kaya-raya macam Bro ni mesti ada susah-payah-goyah-goyah dia. Nak tau ngan lebih lanjut korang kena lah tanya tuan dia sendiri ok. Amek ni hah Facebook dia, https://www.facebook.com/ammarzaharpage. Website dah ada cuma Kiz tak berani lagi nak bagi kat korang sebab macam tak bape siap lagi jek websitenya kan. Ahah so begitulah serba sedikit tentang Ammar Zahar ni.


Jadi kali ni Kiz harap dapat tumpukan perhatian 200% masa dia tengah bagi talk nanti. Harap-harap dengan "Seminar Duit Pantas" ni dapatlah pantas ye duit masuk dalam kocek Kiz. Tarikh pun dah nak dekat dah ni. Eh tarikh ape Kiz Oiii? Ahah!

-SUSPEN-

BYE!

5 comments:

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

lama juga awk tak update blog.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

lama juga awk tak update blog.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

lama juga awk tak update blog.

Hanif Idrus said...

Aku nak kaya!!!!!

Masih Ada Plan B, Mari baca!