Tuesday, July 17, 2012

HIJUP, WARDAH. MAKE UP CLASS. OBB.

Assalamualaikum

Weewit Kechix nak update belog pasal haritu main solek-solek di Old Blossom Box. Seronok kemain. Lets start the story yeaay !

Majlis yang bermula pada jam 3 petang dan habis sekitar jam 6 menyaksikan pelbagai ilmu di kongsi bersama. Ramai antara kami yang baru tahu tips-tips penting ketika nak bersolek. Seronok sebab menggunakan produk Wardah yang dibawakan khas dari Indonesia. Kami mendapat seorang satu pallete Wardah yang di gunakan sepanjang sesi.

Dan yang paling terharu, setiap seorang bawak balik sehelai selendang, inner neck ninja dan roti secara PERCUMA ! memang menjerit kegembiraan lah kot. Rezeki yang tak di sangka. Dahlah event pun percuma. Double rezeki ! Ok jom tengok gambar yang ada beberapa keping ni. Maaflah atas ketakcantikkan gambar. Kamera cikai je.

Kata Iz macam kembar tiga. Yekeee..
Semua cecantik.

alamak malasnya nak rotate.mohon telengkan kepala. Kechix dengan Hijup from Indonesia.

Kechix with Rina Salleh. Lembut sangat kak Rina. Macam nak cium-cium.
Alhamdulillah event ini bukan sahaja beri banyak info baru, banyak tips best dan yang paling penting ada ukhwah baru yang di pupuk. Kenal ramai gadis cantik buatkan diri juga terasa cantik. :)

Sehingga berjumpa lagi. Assalamualaikum.

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cantik-cantik =)

Gadis Gingsul said...

dearrrr jeoloussnyeee
boleh bgambar ngan main favfashion blog, shea, nurul, farah omg,,,,,

Fatin Farhana Binti Ramli said...

dikelilingi gadis cantik terasa cantik .. nice ..

Alieza Dayasari said...

cantik.. tp gmbr yg tak rotate tu.. heeeeeeeeee

Hanif Idrus said...

Semuanya cantik2

Joe_Hans said...

Salam ramadhan

birthday party said...

nice pic dan asik itu kumpul2 nya :D

Masih Ada Plan B, Mari baca!