Saturday, July 24, 2010

Youth Got Talent.Kiz Got Talent.

Yeahhh..kiz got talent.proven sudah.ok ok mari kiz cerita.
kami baru je masuk competition Youth Got Talent.anjuran kolej perindu uitm shah alam.
termasuk sebenarnya competition ni..sebenarnya mula-mula tak adalah nak masuk pun.lepas tu tibe-tibe je nak masuk.eh ape cakap ni.

dan secara tiba-tiba pabila hasrat nak masuk datang,kami terlepas waktu saringan.kecewa lah juga,tapi macam tak apalah kan.dan kemudian,secara tiba-tiba,sehari sebelum pertandingan,penganjur telefon kechix suruh masuk ini pertandingan.what?dan kemudian segalanya bermula.

ini adalah pertandingan talent show pertama yang kami masuk.teruja sebab pertama kali.
maka senarai lagu kami cari.dan akhirnya melalui perbincangan hati ke hati lagu Bertamu di Kalbu kami pilih.iz main gitar dan kechix nyanyi.waktu latihan kami sangat singkat.terlalu banyak kekangan.kami cuba juga.sewaktu sesi latihan kami di tegur oleh penganjur.macam-macam mereka suruh perbaiki.aduh.memang kami sangat give up lantas mahu tarik diri.tapi semangat kawan-kawan yang dah buat sepanduk bagai terus hasrat kami makin membara untuk menang dan melakukan yang terbaik.

check chenck rock rock.tibalah waktu nya.masa kat pentas ramai orang sorak sorak.seronok jugak lah.turun pentas crew belakang tabir semua tunjuk bagus.ececeh hepi lah sangat kan.

dan jeng jeng jeng.kami mendapat tempat ke 3.sungguh tak di sangka.cempedak jadi nangka.saingan yang hebat-hebat menjadikan kami tak menaruh harapan langsung.tapi kalau dah dapat terima saje lah..hehe..ok dan marilah kita melayan gambar gambar yang sempat di tangkap.doakan yang baik baik untuk kiz.

5 comments:

faten edura... said...

congratulation..
selalu nampak kiz kt cafe fskm makan sama2..
sudah kembali bersama.. :)

KizZ said...

faten..kalau jumpe kami tego lah..kite ssh cam org..ok?
leh lepak same2 skali..

Anonymous said...

mmg sedap persembahan kamu berdua mlm tuh..tahniah!!!

KizZ said...

anonymous..sape kamu?tgok eh..
thankz taw..

Anonymous said...

sy ~camar yg pulang~

Masih Ada Plan B, Mari baca!