Friday, July 9, 2010

ececeh dah dekat lah mereka.

alolo title.tapi memang lah kan.kiz garden sudah dekat semula.ececeh.dekat sangat-sangat.hidup pun dah berjiran.lepas ni bulan puasa dah boleh tukar-tukar juadah kan.

ok.maaf.terlambat sebenarnya nak cerita tentang kedekatan kami ini.dah seminggu dah lamanya.sebab masuk-masuk semester baru terus huru hara.terus kelam kabut macam-macam nak di buat oleh kami.

berita gembira kami sudah dekat ini sememangnya harus di kongsi oleh kawan-kawan blog.sebab sebelum ini,yang selalu kami cerita adalah kisah sedih yang alahai nak cerita semula pun boleh bergenang air mata.

kami dapat dua berita gembira dalam satu masa.sangat lah gembira.
iz dapat further shah alam dan pada masa yang sama telah di belikan sebuah kereta kancil oleh abah beliau.suka kan?

perasaan kechix?
alhamdulillah.semuanya tak terduga dan tak terjangka.kata ibu,hadiah hari jadi kechix yang istimewa.betul.memang seperti hadiah yang tak boleh di buka tapi boleh di nikmati rasanya.

bila dekat ni,cabaran dan dugaannya ada juga.tapi,malas sangat lah nak ambil pusing.
makin di layan makin menjadi pula lah nampaknya.
setakat ini ok sahaja.semoga seterusnya juga begitulah nampaknya.

eh eh baru perasan.tiade langsung amik gambar berdua ni sejak duk dekat hidup berjiran ni.hahaha.tak apelah kan.lain kali lah.

ok.jumpa lagi.tak sabar ni wat entry kami berdua adalah clumsy.sangat.

3 comments:

AM SYA said...

ecececehhhh

ini mmg brite best! =)


^KaK SyASyA^

najwa said...

sronok! zana da crite jmpe kak kecix kt pasar. :)
btw, slmt 'bknln' dgn jiran baru ye. :)

kechix said...

kak syasya..alhamdulilah..tumpang hepi jom..seronok sgt ni..

najwa..hehe die cite x yg die terjerit kuat smpai satu pasar dgr die pgl akak..
yes..my new jiran yg besh woo..

Masih Ada Plan B, Mari baca!