Monday, March 15, 2010

makin suram.makin sunyi.makin sepi.

eh semua-semua lah perkataan yang menggambarkan begitu.itulah blog kiz sekarang.kenapa pun tak tahu lah.rindu sekali menerima komen yang banyak.selalu update.selalu komen blog orang.

kenapa dah tidak?
kalau cakap sibuk mesti menjengkelkan semua kan.sebab macam lah ada jawatan penting sangat.haha.memang ya pun.

blog ini kiz sayang sangat.eh memang kesayangan lah.tapi kemana lah hilangnya keterujaan untuk berblogging seperti orang lain.kiz selalu berbincang hal ini sebenarnya.

k:sayang update lah blog.
iz:ala xde idealh sayang.sayang lah.
k:ala xde jugak.
iz:aah.iz pun xde.

samapi situ je bincang lepas tu tukar topik dah.hah lepas tu terus la lupa nak update.
mungkin kurangnya waktu bersama membuat kami juga semakin kurang topik untuk update.

kerana ini blog kami berdua maka segalanya adalah kami berdua.sebolehnya kami tidaklah hanya mahu memaparkan adegan cinta sana sini kami.kiz sedaya upaya mempelbagaikan isi kandungan yang masih tidak lari dalam konteks cinta.kami mahu menunujukkan bahawa pasangan kekasih bukanlah hanya sekadar memberitahu masyarakat bahawa aktiviti seperti menonton wayang,makan bersama atau dating sana sini adalah perkara yang kami tahu.masih banyak yang di lakukan kita.

tuisyen kiz.cara pakai shawl,guitar,puisi adalah kepelbagaian yang kiz cuba tampilkan.sebolehnya kami cuba tampilkan yang terbaik untuk bacaan kawan-kawan.kalau boleh apabila membaca entry kami biarlah ada sesuatu yang kawan-kawan dapat.bukan sekadar bukak kemudian tutup langsung lupa entry kami.hehe.perasan.kalau ada yang membaca lah.

kiz pasangan biasa.banyak kekurangan.sangat.cuba atasi yang sini.yang sana pula makin silap.sebenarnya kami adalah pasangan yang suka buat hal sendiri.pengalaman lalu yang membabitkan maruah kami tercalar sedikit sebanyak membuat kami faham yang diam itu lebih baik.tidak amsuk campur hal orang juga sangat baik.maka yang baik-baik sajalah kami pilih.

haaiiishh.banyak pula kiz bebel.kalau baca semula dah macam karangan yang mungkin markahnya takat lulus sahaja.

kiz masih mahu berblog.harap dapt sokongan dan semangat semula.
mari seru semangat.yeah.

kepada peminat kedai kizhanie,sedikit waktu lagi terdapat stok-stok baru.maka mari beli.

6 comments:

rDnA said...

kizz..akak nk email add kizz bleh???

tengku_fir21 said...

saya sokong anda

KizZ said...

to tengku fir::terima kasih ye..
kami juga sokong anda.
,ari kita sokong sokong...hehe..

KizZ said...

to rdna::boleh akak.
akak leyh email kat kechix or iz ye..

kck:flowerhoney88@yahoo.com
iz:heischenta@gmail.com

AM SYA said...

patotlah akak tgk dh lame xupdate blog..

jgnlah abaikn belog ni

kesian dier taw~huhu

kembalikn smgt berblog k~ =)

dyL_darLiNg said...

sila la buat tuisyen ajar gitar episode 2... :D

Masih Ada Plan B, Mari baca!