Wednesday, October 28, 2009

cerita konvokesyen kechik






ok.tahu.semua pun akan cakap ala dah lambat update.kenapa lembap sangat update.atau cerita dah basi.ala tak apa.nak cerita jugak.

ok.minggu lepas kechik konvo diploma.seronok.apa yang lebih seronok adalah izz dan ibu datang masuk ke dewan saksikan kechik terima skrol.comel tak mereka?kechik tidak punya ayah.maka izz dan ibu yang datang.ok.tiba-tiba macam buat karangan darjah bape entah.sebab dah final.emosi terganggu.ok.sambung balik.hari itu sangat indah.asyik nak menangis.kenapa pun tak tahu.tapi bila keluar dewan nampak ibu dan izz terus rasa lega.lega sebab dah dekat setengah jam baru jumpa.ramai sangat manusia.di sambut dengan jambangan bunga mawar pink membuat hati lagi sebak plus terus dakap ibu.izz sambut dengan senyuman.dua orang paling penting dalam hidup kechik.ok kechik dah tak boleh teruskan cerita.air mata berlinangan(kau kenapa kechik?).sila tatap gambar yang sempat di snap kamera busok yang asyik mati hidup gambar macam..takpe.gambar bersama hanis zalikha junior kesayangan sempat ku tangkap.auwww.jangan jeles.

penghargaan untuk semua.
terima kasih ibu,atok,cik rah,ucu,semua ahli keluarga,semua cikgu-cikgu sekolah,semua pensyarah uitm segamat yang pernah mengajar,puan azizah,cik cda(most greatful lect),cik nurul dan semua lagi.dan lagi kawan-kawan sempoi kesayangan aina,miza,sha n dan semua classmate.kechik chenta semua.
dan paling penting,semangat kechik.my muchuk izz.i love u sayang.

5 comments:

taz said...

kecik! sorry hari tu tak dapat nak borak sgt. taz nak cepat. hehe

♥fall.i.za♥ said...

congrats!!
xsabar rasenye nak konvo..
thn depan baru lah merase pakai jubah..
heheheh~

atiqacad said...

cik, hepi graduation..
miz u beb..

KizZ said...

atiq..
thankz atiq..
hepi graduation gak...

faliza..
thankz faliza..
k2..congrats gak kat awak..
t tgkp pic byk2 ltk kat blog eyh..
mau tengok..

taz..
aah la taz..
baru nak borak..
cian awak kn byr denda byk..

saadah saadun said...

syg..
congrates k?
lotsa love from me.
xoxo

Masih Ada Plan B, Mari baca!