Friday, February 7, 2014

Skirt Tie Dye comeback from Kedai Kiz

Hai Assalamualaikum

Lama kan kami menghilang. Sekarang ni semua dah tak update belog kan. Jadi mood nak berbelog macam dulu memang kurang. Dah takde blogwalking dan takde komen mengkomen. Kang menulis syok sendiri pun tak best jugak kan.

Tapi !!

Insyallah Kiz nak mula berbelog semula. Say Yeaaay. Mana tahu ada benda bermanfaat boleh di kongsi kan. Insyallah semoga istiqamah.

Ok balik kepada tajuk title entry tu kemain catchy macam tajuk lagu Yuna dalam album Nocturnal ( ohmaigod kena tulis entry pergi showcase yuna wehh) jadi comeback dari Kdai Kiz adalah skirt tie dye. Skirt tie dye wehhh. Kalau dulu kechix suka skirt polkadot ( masih tetap suka) sekarang tengah gila skirt tie dye pulak.

Marilah menatap gambar skirt ini lalu jika berkenan marilah menempah dengan Kiz.
Talia Tie Dye Skirt

Talia Tie Dye Skirt


Cantik kan cantik kan? Drooling eyes. Jika saya di letakkan nak pilih yang mana nescaya amat sukar lalu menangis teresak-esak kena memilih satu antara 7 ( metafora berlebihan).

Ok kalau siapa berminat mehlah whatsapp atau text kck eh di 017 7323 183

Insyallah lepasni lebih banyak entry. Mohon istiqamah seperti di nyatakan di atas.

1 comment:

Hana Khairi said...

berapa harga skirt ni sis

Masih Ada Plan B, Mari baca!