Sunday, August 29, 2010

Jom join Contest Shawlsphere!!!

Hai hai hai,girls,jomlah join contest shawlsphere.senang je..Korang cuma perlu upload sahaja gambar-gambar shawl atau tudung korang plus sedikit ulasan ringkas pasal shawl atau tudung korang tuh..Tak faham?Meh baca keterangan lanjut beramai-ramai kat Shawlsphere ok.

1)Okay..menuruti syarat penganjur comel(kipas-kipas cket,eceeeh)



2)NEXT!!syarat kedua,jenis shawl yang disukai
,
- Banyak juga kalau nak cerita shawl apa saya suka sebab saya adalah pemakai tegar shawl.eheehe.tapi sekarang ni,shawl yang paling saya sukai adalah LYCRA COTTON lah.

3)Gambar Saya pakai shawl yang paling bergaya..hehe


4)Kenapa Suka Shawl ni?
-Saya sangat chentakan shawl ini sebab dia sangat-sangat adorable.lembut.tak panas.tak mudah renyuk dan tak perlu di gosok.tak juga leceh bila memakainya.sangat mudah dibentuk.tak memerlukan pin yang banyak.dan sangat mesra pengguna.maksud saya akibat terlalu seronok memakainya maka tuan nya akan mudah jatuh chenta pada shawl ini.cubalah,anda pasti teruja.

5)Mari-mari berkunjung ke
Shawlsphere(promote cket)
-Shawlspehere menawarkan banyak pilihan shawl yang menarik sampai saya juga dah terbeli satu.hehe.sebelum ini empunya blog menjual greetings card akan tetapi akibat kekangan masa sebagai pelajar,dia beralih minat pada menjual shawl pula.aha,jengulah blog ini kerana selepas ini shawl yang di tawarkan adalah custom-made.selalunya shawl sebegini adalah unik dan menarik.bagi anda yang suka kelainan,boleh mencari shawl idaman anda di sini ya.

TATA..

2 comments:

taz said...

hehe. thanx kecik :)

taz said...

kecik menang saguhati. :)
g la pilih nak hadiah apa. ada 2 option :)

Masih Ada Plan B, Mari baca!