Monday, October 10, 2011

Cerita ANNIVERSARY

Assalamualaikum.

Apa khabar? sihat? Lama tak jumpa.Tak tahu lah sebab nya tapi ya Allah nak buat entry jadi draft je.Apahal entah.Maka di kesempatan masa untuk menulis entry ini marilah Kiz nak cerita tentang anniversary sempena ANNIVERSARY 3RD YEARS KIZ GARDEN!.(semua family dan kawan-kawan asyik cakap ni kalau kawin dah ada anak.motif?).

ok mula-mula cerita ANNIVERSARY.


Tahun ini paling simple.Tahun ini paling sederhana.Takda Kek apatah lagi sambutan seperti selalunya.Kenapa?Bukan sebab cinta dah tak berbunga cuma tidak punya masa sempurna.Dah duduk jauh,sekali jumpa banyak hal yang lebih jadi keutamaan.I LOVE U , U LOVE ME ok dah tahu macam tu terus bincang biz, tentang kerja tentang semua.But hari bahagia harus juga di raikan walau sekecil mana pun jadinya.Konon-konon nak makan something something yang tak urban yang sederhana maka marilah pergi kedai MEE KETAM KUALA LUMPUR.tapi kat Shah Alam je pun.Sekali dapat aduhai nasi goreng pakai perencah, sup tawar macam air masak.Memang aku wonder apesal JJCM datang sini?musykil musykil.Tapi takpelah.Oh ya, yang istimewa kali ni, ibu kechix ada sekali raikan.Ecewah nak cakap dah di restui hubungan lettew.

3 tahun yeayy us!

2 budak hitam.

ibu kita.

nasi goreng ketam guna perencah maggi.

meehon sup ketam.




P/S :  
Gurls Fashion : www.kedaikiz.blogspot.com
Men Fashion  : www.kemejakacak.blogspot.com  ( NEW blogshop by Kiz )

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

lamanya menghilang..

eesyaheera said...

Happy 3rd anniversary Kiz!

YOUsoF said...

Waah 3 tahun dah.. Kalau budak kecik dah pandai berlari dah Yan.. ;P

Masih Ada Plan B, Mari baca!