Monday, May 16, 2011

Belog Kiz didelete??!!!!

Wah!Apakah ini?

 Err sebenarnya bukan belog kiz didelete tapi Kiz yang terdelete belog Kiz sendiri..
Hajat dihati nak delete blogshop tiba-tiba terdelete belog sendiri(Kiz Garden Le).
Pergh perasaannya memang berdebar habis,lagi berdebar banding dengan kau tunggu turn untuk ujian memandu..

Tak percaya??Ahah..sila delete belog anda sendiri sekarang..
Huhu,yelah,kita dah bersusah payah menternak dan mendidik(amboi ayat) belog kita selama 2 tahun then suddenly belog tu terdelete...Pergh gila betul..

Tapi..
Ahah,ada tapi tu..
Terima Kasih lah sangat-sangat kat cik blogger sebab memberikan kita peluang untuk restore balik belog kita seandainya kita terdelete or sengaja delete belog kita dalam tempoh 30 hari.Bestkan??

Oh lupa nak bagitau akhirnya Kiz berjaya jugak siapkan blogshop Kiz yang baru.Yeah!
It is always polkadot.Our theme will be polkadot yah,sebab Kiz memang sukakan polkadot lebih daripada kucing yang menyukai friskies sebagai makanannya.Hei hei mengarutnya Kiz nih.

Dan inilah wajah baru blogshop Kiz diatas url baru juga , www.kedaikiz.blogspot.com
Mari datang beramai-ramai kekedai Kiz,anda pasti teruja eceeehhh..Jika anda peminat skirt,cotton skirt??Kiz suggestkan jengah-jengahlah kedai Kiz sebab rasanya setakat ni harga termurah dan kain berkualiti adalah dari kedai Kiz..Tak caye?Try lah satu okayh..hihi

Sekian...

1 comment:

Rozuan Ismail said...

nasib baik boleh restore blik.jgn delete taw.rugi je.lama x update yer!

Masih Ada Plan B, Mari baca!