Saturday, May 22, 2010

Kiz Garden bangkit kembali!!!

HALUUUU!!!Rindunya kat korang semua(yang baca blog ni lah ya)!!First of all,Kiz mohon seribu juta thousand mousand maaf kat korang semua sebab sangat ,diulangi,sangat-sangat lama tak update blog ni.Ish ish,banyak nya sawang kat blog nih.Hee,hmmm...Kiz sebenarnya bukan saja,tapi Kiz tak banyak masa nak update blog.Fikir kan final exam lagi,Chix pulak tengah Degree pula and Iz pulak bakal masuk degree.

Tujuan saya menulis post ini adalah(eceh formal la pulak) untuk membuat pengumuman yang Kiz akan mula aktif tulis blog balik so diharap korang semua sudilah datang balik baca citer-citer dari kiz garden.Banyak ni Kiz nak kena update,dari bahagian post biasa,post Tuisyen Blog,Tuisyen Guitar,Bisnes..Haa..So,Kiz mengharapkan sangat-sangat sokongan dari korang semua keyh..sayang korang..

Oh ya,sebelum Kiz terlupa,pasal yang dah cuba buat signature tapi tak jadi tu Kiz tak tau lah macammane nak solvekan.Bukan tak reti tapi sebab kiz takde kat tempat awak.So minta maaf banyak-banyak lah ya.Tapi takpe,next time,Kiz akan terangkan sedetail yang mungkin OK(bagi harapan ni che wahh).Ahaa,sedikit nasihat,edit blog ni korang kena berani mencuba dan mengexplore k.

Ok lah,setakat tu aja untuk kali ni(dah macam rancagan TV la pulak),Kita jumpa lagi dalam post kIz yang seterusnya..Tadaaaa..

P/S : Kiz baru jek edit layout Kiz Garden Shop,lawati www.variatykizhanie.blogspot.com

Seikhlas Hati Iz,


4 comments:

cik norfaliza said...

sangat tak sabar nak baca entri baru dari kamu.

^_*

❤pupel❤ said...

huit..lama tuh tak updated..hari2 buke y same..hehe..waiting :)

KizZ said...

to ciknurfaliza:
Hehe..nantikannya ok..

KizZ said...

TO pupel:
alaa..yeke..sori sori sori yah...malam ni jugak Kiz update k..

Masih Ada Plan B, Mari baca!