Tuesday, April 20, 2010

SEMOGA BERJAYA UNTUK FINAL KALI INI.

tengok.betapa nak sangat berjaya sampai tertekan caps lock lah kan.

ok.untuk semua blogger yang masiih belajar,semoga kita semua berjaya untuk final exam kali ini.semoga.semoga yang baik-baik sahaja untuk kita ok.

jangan lupa

1.berdoa pada Allah.doa.dan doa. dan doa.
2.mintak doa dari ibu bapa.telefon ibu n ayah ok.mesti.
3.kalau boleh,baca al-quran setiap hari.baca yasiin.cuba.
4.study.study.study.study.
5.eh.lupa.dalam kita berdoa,doakan kejayaan kawan-kawan kita juga taw.
6.slip exam.hehe..


ok.sebenarnya nak pesan kat diri sendiri yang paling penting.kiz memang agak careless sebenarnya.dua-dua perangai sama aja.adui.

harapan,yang terbaik untuk kita ya.


em.ni kat lib.zaman dulu punye.sekarang tidak berpeluang lagi begini bagai.

4 comments:

faten edura... said...

gud luck for final exam buat kiz..
sy pn exam jgk skrg..
:)
semoga kte sm2 berjaya..

Rozuan Ismail said...

good luck..

berry said...

ouh.
gud luck la yea.
;)

KizZ said...

to faten::

thankz sgt2 ok..


to rozuan ::

terima kaseh juga ok..

to berry::

aah.nak exam ni..terima kaseh..

Masih Ada Plan B, Mari baca!