Wednesday, April 22, 2009

K.I.Z production


we have our biz now...
lalalala....hahhaha...

let us begin...
cerita bermula...

"cyg,x de duit la...pe kate kite wat biz??"
"aah kan?tapi biz pe??

emm...kck salu cite kat izz one day nak bukak book store.tp cite2 2 perlu di pendam of course la krn tiada modal pada waktu ini...tapi,tak bererti kami perlu mendiamkan diri tanpe duit d tangan...haha...

6/4/09
biz broadband bermula.kami terpikir untuk biz ini krn mungkin ini cara plg sng n mudah untuk dijalankan sementelah juga kerana modal yg ciput..pusing2 d dataran pahlawan tidak sia2 kerana terjumpa kedai uncle yg ngah wat promotion broadband ini..so,kami tanpa buang masa terus beli la...then next week pule kami juge beli ag 1 untuk kck.so,sape2 dak kolej zamrud n sempana riau uitm segamat,leyh la sewa broadband ngan kami...1 jam,Rm 1..Pleezz supot us dear...tyme intersesi juga available k...

alhamdullilah setelah seminggu biz ini berjalan sambutan menggalakan.thankz 2 all our customer.jgn serik sewa ag eyh?

sebenarnya banyak lagi biz kami mahu cube..antaranya print,topap,design tshirt,n edit photo...
alhamdullilah sokongan n restu dari family juga dterima.yelah,tanpa restu n duit dari mereka tak dapatlah kami memulakan biz ini...

ape yang kami harapkan,biz ini akan berkembang n terus maju..setiap hari doa semuga murah rezeki taw..begitu juga hubungan ini..biarkan manusia berhati dengki itu dgn kata2 mereka.kite x mintak duit mereka kan cyg...

so,jom la jd our customer..kami hargai setiap pelanggan kami..terima kaseh yg tak terhinnga kepada yg da jd customer..

::thankz auntie sally diatas kesudian menempah penanda buku hari guru nanti.kami akan wat sebaik mungkin auntie...mmuahh...

p/s kami mahu kaya..

1 comment:

Azfar R. said...

dah baca ni baru aku faham kiz tu apa.
hohoho.
good good luck.
XD

Masih Ada Plan B, Mari baca!