Saturday, March 21, 2009

masa yang tertinggal...



mungkin sdeyh untuk mula... yup..sgt sdeyh...bkn kerana waktu tg tertinggal.. tp sdeyh coz mungkin da x banyak masa untuk kami.. mungkin mereka akn gelak dgr statement ni but kami tidak...around 1 month n half,kami akan berpisah.berpisah coz kck da grade diploma n izz stil lagi ada 2 sem..maybe kck akn further degree n kebarangkalian kami untuk bersama melakukan byk perkara bersama semakin kurang.. da x de lagi mkn d uptown xde lagi lepak rhoty chanai d ila cafe, tiada lagi laksa p.malam, tiade lgi sewa kereta juli, tiade lagi karok nirwana n tiade lagi shoping d segamat... sedihnye....adakah selepas jauh kami dpt selalu berjumpe??selalu lepak2?adakah rutin kami berubah dgn drastiknye?atau ini semua perchobaan untuk kami.??bersediakah kami..tlung bg tips kpd couple jarak jauh...kami kerungsingan... now,everyday kalu leyh kami mahu berjumpa..apepun kami mahu lakukan bersama...biarlah mereka mahu kata pe..kami nk jgak bersama selalu..plz understand us..tlong bg ruang untuk waktu yg sedikit nih..tulung benarkan kiz bersama sebelum jarak menjadi jauh.adakah boleh mereka??bolehkan?? berpisah selepas sentiasa together memang la xbesh.mgkin gedix kedengaran.haha...emm...mungkin kami akan meminta pandangan ramai bagaimana menangani masalah ini...tulung ye kawan2.. Ya Allah..berkati kami..jauhi kami dari pkr yg x elok.dekatkan diri kami denganmu tuhan..semoga chenta ini menjadikan kami dekat dgn-Mu... demi chenta.. kechikIsIzz.. pixcha ini bakal dirindui..

lagu ini..untuk kiz..

Tak pernah aku membayangkannya
Bila insan sedang patah hati
Kali ini ku rasakan sesungguhnya

Siang hariku bagaikan malam
Pelangi pun berwarnakan kelam
Inikah yang dinamakan patah Hati

Tak ingin ku jalani cinta yang begini
Yang ku tahu cinta itu indah
Tak ingin ku rasakan jiwa yang tak tenang
Ku mau kau tetap disisiku

Dan tak ingin ku rasakan jiwa yang tak tenang
Ku mau kau tetap disisiku

Siang hariku bagaikan malam
Pelangi pun berwarnakan kelam

2 comments:

izz said...

aaaaaa...xnak cyg jauh..!!!

miZa anGel mox said...

no worries ea..
rhoty chanai crew akan bagi sokongan padu pd kamu br2...

Masih Ada Plan B, Mari baca!